Nogometaši kranjskega Triglava se bodo, podobno kot v lanskem letu, tudi tokrat odpravili na nekajdnevne priprave v hrvaško Istro. Kranjčani se bodo konec tedna odpravili na enotedenske priprave v Umag, kjer bodo pilili formo pred nadaljevanjem sezone, v katerem se bodo skušali povzpeti s šestega mesta lestvice.


“Za enkrat priprave potekajo odlično in po načrtih trenerja. Tudi sam prizna, da dobro treniramo, in da moramo še nadgraditi, kar smo do zdaj ustvarili. Seveda so treningi težki, ampak to spada v sklop priprav in tudi to moramo opraviti. Vse to je le pozitivno za nas. Mogoče so priprave malce monotone, saj je več kondicijskih treningov kot pa pripravljanja na tekme, ampak tega smo že navajeni,” je za klubsko spletno stran pojasnil Tilen Mlakar, ki je v trinajstih jesenskih tekmah 2. SNL dosegel tudi dva zadetka. Dvajsetletni napadalec se že veseli spremembe okolja, ki bo moštvu koristila tudi pri povezovanju: . Sam se veselim odhoda, kot verjetno vsi moji soigralci in trenerji. Teden dni bomo od jutra do večera skupaj, kar bo odlično za vzdušje.”

Po pripravljalnih tekmah v nadaljevanje sezone optimistično zre tudi Jernej Gvardjančič, a imajo Kranjčani tudi v pripravah podobne težave kot jeseni, ko so četo trenerja Siniše Brkića pestile težave z doseganjem zadetkov: “Splošen vtis po že odigranih tekmah je dober, še vedno je prisotna utrujenost in pa težke noge, smo pa prikazali stil igre, ki nas bo krasil skozi spomladanski del. Popraviti je treba predvsem realizacijo, saj brez doseženega gola ali dveh ne moreš zmagati, samo zmage pa bodo pripeljale do skupnega cilja.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

2. SNL: Zver, Martinčič ali Kregar? Glasuj za Zvezdo kroga!

Zaključil se je 10. krog druge slovenske nogometne lige, zato smo izbrali 3 igralce, ki so…