Na stadionu Matije Gubca sta se ob lepem vremenu srečali moštvi Krškega in Rudarja. To je bilo njuno štirinajsto medsebojno srečanje. Tekma je bila mirna in fer z le enim rumenim kartonom, ki jo je kot glavni sodnik vodil 45-letni Roberto Ponis iz Kopra.


V minulem (7.krogu) so Velenjčani v Radomljah klonili z 0:2, Krčani pa so v Prekmurju z Beltinci izgubili s 3:1. Pred prvim golom Rudarja so Krčani vršili petminutni pritisk na vrata tokrat belih Velenjčanov, nato so bili po nespametni potezi kaznovani…

Po preigravanju Luke Brkića je žogo prestregel Sandro Jovanović, jo podal do Damjana Trifkovića ta je z levico podal v kazenski prostor, kjer je po levi strani prodiral Nace Koprivnik. Ta 21-letni vezist je nato z desnico sprožil strel v desni spodnji kot, žoga je zletela mimo vratarja Kramerja ter Budimira in Domića za 0:1. Tik pred koncem prvega polčasa so Knapi povedli z 2:0. Po prodoru Gašperja Jovana na desni strani je ta podal do Damjana Trifkovića, slednji je poslal predložek v krški kazenski prostor, kjer je bil najvišji Berat Bečiri, ki je z glavo žogo zabil pod prečnik zelenih Krčanov.

V drugem polčasu smo videli premoč Rudarja in nekaj polpriložnosti Krškega. V sodnikovem dodatku so nato domačini izid znižali na 1:2. Antonio Đurić je po napaki obrambe Velenjčanov prišel sam pred vratarja Mihelaka in okroglo usnje poslal v levi spodnji kot.

Krško bo v naslednjem krogu prihodnjo soboto gostovalo pri Krki v Novem mestu, Rudar pa bo v večerni tekmi in derbiju kroga doma gostil kranjski Triglav.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dvoboj prvakov pripadel rdečim

NK Kety Emmi & Impol Bistrica kot se sponzorsko imenuje klub iz Slovenske Bistrice igr…