Aluminij je ob celjskem Šampionu edini drugoligaš, ki v tem prestopnem roku ni imel prepovedi opravljanja prestopnih dejavnosti, kljub temu pa v Kidričevem niso bili kaj preveč dejavni v smeri prihodov, saj je moštvo trenerja Roberta Pevnika okrepil Klemen Medved.


Bočni nogometaš je bil nazadnje član novomeške Krke, v dresu katere je v jesenskem delu Prve Lige Telekom Slovenije odigral šest tekem, še pred tem pa je bil član Celja, ptujske Drave, lendavske Nafte in Maribora ter na prvoligaških zelenicah zbral 143 nastopov in se dvakrat vpisal tudi med strelce. 25-letni nogometaš je s Kidričani treniral že nekaj časa, odigral tudi nekaj pripravljalnih tekem, na katerih je uspel štirikrat zatresti tudi mrežo nasprotnikov. Kot smo že pisali, so Kidričani članski zasedbi priključili še peterico mladincev Matica Vrbanca, Elvina Podbrežnika, Saša Gerečnika, Alena Kozarja in Gregorja Cafuto.

“Šumari” bodo danes odigrali šesto pripravljalno tekmo, v kidričevskem Športnem parku se bodo ob 15:30 pomerili z vodilnim moštvom 3. HNL center Bistro, ki jo vodi slovenski strateg Iztok Kapušin.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prekmurci odlično, Grosupeljčanom pojenja sapa

Zaključek 9. kroga v drugoligaški konkurenci je še najbolj razveselil prekmurske ljubitelj…