Nova sezona v 2. SNL se pričenja že v torek 11. avgusta, ko je v Novem mestu na sporedu dvoboj med Krko in velenjskim Rudarjem, sedaj pa je znano, kje bodo v letošnji sezoni svoje nasprotnike gostili nogometaši ptujske Drave.


V najstarejšem slovenskem mestu so prav v teh dneh na glavnem igrišču osrednjega mestnega stadiona začeli dolgo pričakovano obnovo travnate površine. Po informacijah PeTV bo obnova zajemala menjavo 8146 kvadratnih metrov travne ruše, ureditev novega sistema drenaže in posodobitev namakalnega sistema. Celotna investicija je ocenjena na dobrih 300 tisoč evrov. Gradbena dela bi naj trajala okrog mesec dni, nato pa zaradi nižjih stroškov sledi setev trave, kar pomeni, da bo igranje na ptujskem stadionu v tem letu praktično onemogočeno.

Tako se poraja vprašanje kje bodo v prvem delu sezone svoje domače tekme igrali nogometaši Drave, ki jih v sredo 12. avgusta čaka gostovanje v Ajdovščini? Ptujčani bodo tri dni kasneje v 2. krogu gostili moštvo ravenskega Fužinarja, dvoboj pa bo odigran v Zavrču.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Na stadionu Ob jezeru so videli dva zadetka

V Velenju je bil na sporedu obračun med Rudarjem in Rogaško. Oba kluba sta si želela okusi…