Rokave so v tem tednu zavihali tudi nogometaši kranjskega Triglava in pričeli s pripravami na spomladanski del sezone. Moštvo trenerja Siniše Brkića je danes odigralo prvo srečanje in doživelo presenetljiv poraz.


Na umetni zelenici kranjskega Športnega centra so se zmage veselili nogometaši ljubljanske Ilirije, ki v letošnji sezoni uspešno tekmuje v 3. SNL center, v kateri zaostaja zgolj za kranjsko Zarico. Ilirijani so do zmage prišli po preobratu v zaključku srečanja, saj so Kranjčani v 65. minuti povedli z 2:0. Pet minut pred koncem prvega polčasa je Triglav v vodstvo popeljal Dejan Bavrlić, sredi drugega polčasa pa je vodstvo povišal Darko Đukić, ki je bil dvakrat natančen že v jesenskem delu sezone. A Ljubljančani se niso predali, v drugi polovici drugega polčasa so preobrnili rezultat ter z zadetki Žige Vidica, ki je zadel dvakrat, in Dina Suljevića prišli do zmage.

TRIGLAV KRANJ 2:3 ILIRIJA EXTRA-LUX
Bavrlić, Đukić; Vidic (2x), Suljević
Triglav Kranj: Curanović, Poljanec, Zupančič, Bavrlić, Ivanuša, Udovič, Marijan, Gerić, Mlakar, Bukara, A. Poplatnik. Igrali so še: Golubović, Šturm, Povirk, Đukić, Šmit, Pihler, Krcić, Križaj, Zairi, M. Poplatnik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Dekanih pozdravili prve spomladanske okrepitve

Dekani bodo v nadaljevanje sezone med drugoligaško konkurenco vstopili dodatno okrepljeni.…