Nogometaši kranjskega Triglava so v minulem krogu 2. SNL prekinili serijo štirih zaporednih porazov in z dvema zadetkoma Mateja Poplatnika ugnali Tolmin, ki je oba zadetka dosegel v drugem polčasu, ko so Gorenjci že igrali z igralcem manj.


Dejan Gerić je srečanje zaključil že v prvem polčasu, saj ga je sodnik Bojan Tkalčič pod predčasno prho z neposrednim rdečim kartonom poslal že v 44. minuti. Kranjski strateg Siniša Brkić nekaj časa ne bo smel računati na hitronogega vezista, saj bo nekdanji član Interblocka, Domžal in Olimpije zaradi nasilnega štarta z obema podplatoma v predel golenice nasprotnega igralca prisiljen izpustiti kar tri srečanja Triglava, kar pomeni, da bo lahko zaigral šele v zadnjih treh krogih, potem ko bo izpustil obračune z Ankaran-Hrvatini, Dobom in Šmartnim.

Kranjčani bodo morali zaradi petih rumenih in rdečega kartona v blagajno NZS nakazati še 240 evrov, podobna kazen pa je zaradi šestih rumenih opozoril doletetela tudi Ankaran-Hrvatine. Konjiška Dravinja bo zaradi štirih rumenih in rdečega kartona ob 200 evrov, Alan Hočevar pa bo izpustil pomembno gostovanje v Šenčurju.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nafta do druge zmage v novi sezoni

V Krškem je bila na sporedu uvodna tekma tretjega kroga 2. SNL. Nuklearci so gostili klub …