Zadnja tekma 19. kroga je v posavski prestolnici ob lepem vrememu privabila na tribune kar lepo število gledalcev. Tekma se je začela z minuto molka v spomin na štiri nekdanje igralce, trenerje, funkcionarje in predsednika kluba, ki so nas zapustili v zadnjih tednih. V dosedanjih srečanjih so bili krepko boljši Triglavani. Tekmo je odsodil 32-letni Božo Kondić iz Ljubljane, ki je imel s sodelavci kopico dela.


  • Krško: KRŠKO – TRIGLAV 1:2 (0:1) Zakrajšek 76′ ; Čadež 41′ in 61′

Ob zaključku uvodnega polčasa, so gostje povedli. Svojega prvenca sezone se je razveselil Jaroš Čadež, ki je v gneči streljal in zadel. Tekla je šestnajsta minuta drugega polčasa, ko je po protinapadu znova zabil dvajsetletnik s številko sedem. Izid je sredi drugega polčasa znižal domači kapetan Tomaž Zakrajšek, ki je s kakih dvajsetih metrov sprožil močan strel, ki je končal v levem spodnjem kotu vrat Triglava. Videli smo številne priložnosti na obe moštvi. Nekaj stavkov je po tekmi strnil junak tekme Jaroš Čadež.

Foto: Andrej Požar

” V prvem polčasu smo imeli veliko pobudo in željo, zato smo to izkoristili. Pritiskali smo domala ves uvodni polčas, po golu smo malo padli, a smo kljub vsemu to nadaljevali in igrali borbeno, odgovorno in neustrašno, kar se nam je obrestovalo z drugim golom. Domača ekipa je bila kompaktna in borbena, zadeli so, mi smo pa na koncu zasluženo slavili “

Skozi fotografski objektiv je Adrijan Kulčar ujel nekaj slik.

Foto: Adrijan Kulčar

Foto: Adrijan Kulčar
Foto: Adrijan Kulčar
Foto: Adrijan Kulčar
Foto: Adrijan Kulčar
Foto: Adrijan Kulčar
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V NK Triglav Kranj ponovno iščejo predsednika

V “Orlovem gnezdu”, so se iskanja predsednika v preteklosti že lotili. Prvič s…