Tudi večina drugoligašev je v minulih dneh že pričela s skupno vadbo in pripravami na spomladanski del sezone, ki se bo v 2. SNL sicer pričel 15. marca. Izjema so Dobljani, ki za zdaj še uživajo na zimskem premoru.


Moštvo pa bo v spomladi, ko bodo “roletarji” branili naslov prvakov, vodil že tretji strateg v letošnji sezoni. Iz tabora četrtouvrščenega kluba 2. SNL so namreč danes sporočili, da člansko ekipo prevzema Primož Jelen. Gre za trenerja, ki se bo prvič predstavil drugoligaškim ljubiteljem nogometa, saj gre za dokaj neznano ime. Kot so zapisali na klubski Facebook strani, je novi trener Doba v preteklosti opravljal naloge pomočnika trenerja pri velenjskem Rudarju, ko je le-tega vodil Marijan Pušnik, izkušnje pa je pridobival tudi pri celjskem prvoligašu in trenerju Janezu Žilniku. V Celju pa je vodil tudi Mladinski nogometni center.

Dosedanji trener Dušan Smolnikar, ki je bil očitno zgolj začasna rešitev, pa čeprav je ekipo uspešno vodil v drugi polovici jesenskega dela, po katastrofalnem začetku sezone in odstavitvi trenerja Željka Mitrakovića, ostaja v klubu, saj bo nadaljeval z vodenjem mladinske selekcije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zapustil nas je tvorec uspeha Krškega

Triintrideseti dan leta 2023 je zavit v črno na jugovzhodu Slovenije. Po kratkotrajni bole…