Vodilno moštvo drugoligaškega prvenstva Roltek Dob bo v spomladanski del sezone krenilo z dvema novincema, trener Damijan Romih bo lahko računal na usluge Iztoka Močivnika in Miho Krhlikarja.


22-letni Močivnik bo v napadu Doba zamenjal Gala Simića in Luko Prašnikarja, ki sta bila jeseni s petimi zadetki prva strelca moštva in bosta kariero nadaljevala pri severnih sosedih. Močivnik bo pri Dobu spomladi igral kot posojen nogometaš Celja, jeseni pa je minute nabiral v dresu Šmartnega, pri katerem je skupno odigral deset tekem, a se med strelce ni uspel vpisati. Močivnik je sicer v štirih sezonah v dresu Celja odigral 39 tekem in se petkrat tudi vpisal med strelce. Drugi novinec Miha Krhlikar prihaja iz ekipe Kresnic, ki igrajo v Regionalni Ljubljanski ligi (četrti rang tekmovanja) in po polovici sezone zasedajo tretje mesto na lestvici. 20-letni nogometaš, ki se najbolje znajde na položaju desnega krila, pa je na trinajstih tekmah dosegel deset zadetkov, s čimer je bil v jesenskem delu sezone tretji strelec lige.

Dobljani bodo danes ob 17. uri v Kranju odigrali pripravljalno tekmo s kranjsko Zarico, v torek sledi obračun z Domžalčani, v četrtek pa z Zagorjem. Med 19. in 24. februarjem bodo del priprav na nadaljevanje sezone opravili tudi v hrvaškem Medulinu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurenti v novo sezono z novim vodstvom

Nogometni klub Drava je danes preko svojih družabnih omrežij uradno sporočil, da so sporaz…