Vodilno moštvo drugoligaškega prvenstva Roltek Dob bo v spomladanski del sezone krenilo z dvema novincema, trener Damijan Romih bo lahko računal na usluge Iztoka Močivnika in Miho Krhlikarja.


22-letni Močivnik bo v napadu Doba zamenjal Gala Simića in Luko Prašnikarja, ki sta bila jeseni s petimi zadetki prva strelca moštva in bosta kariero nadaljevala pri severnih sosedih. Močivnik bo pri Dobu spomladi igral kot posojen nogometaš Celja, jeseni pa je minute nabiral v dresu Šmartnega, pri katerem je skupno odigral deset tekem, a se med strelce ni uspel vpisati. Močivnik je sicer v štirih sezonah v dresu Celja odigral 39 tekem in se petkrat tudi vpisal med strelce. Drugi novinec Miha Krhlikar prihaja iz ekipe Kresnic, ki igrajo v Regionalni Ljubljanski ligi (četrti rang tekmovanja) in po polovici sezone zasedajo tretje mesto na lestvici. 20-letni nogometaš, ki se najbolje znajde na položaju desnega krila, pa je na trinajstih tekmah dosegel deset zadetkov, s čimer je bil v jesenskem delu sezone tretji strelec lige.

Dobljani bodo danes ob 17. uri v Kranju odigrali pripravljalno tekmo s kranjsko Zarico, v torek sledi obračun z Domžalčani, v četrtek pa z Zagorjem. Med 19. in 24. februarjem bodo del priprav na nadaljevanje sezone opravili tudi v hrvaškem Medulinu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Sedem zadetkov na dvoboju Domžal in Aluminija

Na prijateljski tekmi v okviru priprav na nadaljevanje sezone sta se pomerili ekipi Domžal…