Moštvo Roltek Doba bo spomladi na dvanajstih tekmah drugega dela sezone branilo prvo mesto in skušalo zadržati enajst točk prednosti, ki so si jo varovanci trenerja Damijana Romiha nabrali v jesenskem delu sezone.


Dobljani so jeseni od petnajstih dobili kar trinajst tekem, točke pa tako oddali le dvakrat. V petem krogu so presenetljivo klonili v Šenčurju, dva kroga zatem pa so remizirali v Kidričevem, kar seveda pomeni, da na sedmih domačih tekmah sploh niso oddali točke. Nogometaši vadijo od 15. januarja, prva tekmovalna preizkušnja pa je bila na sporedu včeraj, a je obračun s kranjskim Triglavom odneslo zasneženo igrišče. Uvodna preizkušnja Dobljane čaka v sredo, ko je v načrtu obračun še z enim prvoligašem in sicer velenjskim Rudarjem. Damijan Romih bo imel spomladi kar nekaj težav s sestavo napada, saj sta moštvo zapustila napadalca Luka Prašnikar in Gal Simič, ki sta bila ob Klemnu Kunstlju s petimi zadetki najuspešnejša strelca ekipe, oba bosta kariero nadaljevala pri severnih sosedih.

Člansko moštvo se bo na spomladanski del sezone pripravljalo tudi v tujini, saj bodo med 19. in 24. februarjem vadili na jugu Istre, v Medulinu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurenti v novo sezono z novim vodstvom

Nogometni klub Drava je danes preko svojih družabnih omrežij uradno sporočil, da so sporaz…