Moštvo Roltek Doba bo spomladi na dvanajstih tekmah drugega dela sezone branilo prvo mesto in skušalo zadržati enajst točk prednosti, ki so si jo varovanci trenerja Damijana Romiha nabrali v jesenskem delu sezone.


Dobljani so jeseni od petnajstih dobili kar trinajst tekem, točke pa tako oddali le dvakrat. V petem krogu so presenetljivo klonili v Šenčurju, dva kroga zatem pa so remizirali v Kidričevem, kar seveda pomeni, da na sedmih domačih tekmah sploh niso oddali točke. Nogometaši vadijo od 15. januarja, prva tekmovalna preizkušnja pa je bila na sporedu včeraj, a je obračun s kranjskim Triglavom odneslo zasneženo igrišče. Uvodna preizkušnja Dobljane čaka v sredo, ko je v načrtu obračun še z enim prvoligašem in sicer velenjskim Rudarjem. Damijan Romih bo imel spomladi kar nekaj težav s sestavo napada, saj sta moštvo zapustila napadalca Luka Prašnikar in Gal Simič, ki sta bila ob Klemnu Kunstlju s petimi zadetki najuspešnejša strelca ekipe, oba bosta kariero nadaljevala pri severnih sosedih.

Člansko moštvo se bo na spomladanski del sezone pripravljalo tudi v tujini, saj bodo med 19. in 24. februarjem vadili na jugu Istre, v Medulinu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Triglav se lahko danes (začasno) vrne na vrh

Danes bosta za uvod v 9. kroga 2. lige odigrani dve tekmi. Na prvem obračunu, ki bo ob 18.…