Tudi pri Dobu in kranjski Zarici počasi že pogledujejo proti začetku avgusta, ko se bo tudi za drugoligaške klube pričelo novo tekmovalno leto. Kranjčani so že ob pričetku priprav znova napovedali precejšnje kadrovske spremembe, le-teh pa v preteklosti nismo vajeni pri Dobu.


Tudi zasedba dobljanskega stratega Damjana Romiha se bo v novo sezono očitno podala z nekoliko spremenjenim moštvom, saj so “roletarji” danes registrirali trojico prvih novincev. Iz ptujske Drave se je modrim pridružil nekdanji mladinec Celja, Rok Kidrič. 21-letni je v minuli sezoni šestkrat meril v polno. Še tri zadetke več pa je v dresu Šenčurja dosegel leto starejši Samo Kokalj, ki se je po koncu sezone sicer pridružil treningom Triglava, a ni ostal v orlovem gnezdu. Dobljansko mrežo pa bo v prihodnje očitno čuval Matic Čretnik, nazadnje drugi vratar velenjskega vratarja.

Trojico novincev je registrirala tudi kranjska Zarica. Četi trenerja Janeza Zupančiča sta se pridružila Mario in Danijel Jurišić, nazadnje člana sosednjih rivalov, Šenčurja oziroma Triglava. Prvi je za Šenčur odigral deset tekem in dosegel tudi zadetek, drugi pa je v 14 nastopih zabil štiri zadetke. Drugoligaškega izziva pa se bo lotil tudi 19-letni Žan Rozman Močnik, doslej član kranjske Save.

Že pred dnevi pa so Kranjčani potrdili vrnitev Matica Pečnika, ki bo konkuriral za mesto prvega vratarja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Goričani podaljšali z napadalcem

Po tem, ko se pri Gorici pospešeno pripravljajo na povratek med slovensko elito, so se zač…