Pred nekaj več kot 400 gledalci so v deževni soboti gledalci v Beltincih lahko videli zelo borbeno tekmo na potopljeni zelenici tamkajšnjega nogometnega objekta. Šlo je za peto medsebojno tekmo Beltincev in Ilirije.


  • Beltinci: BELTINCI KLIMA TRATNJEK – ILIRIJA 1:1 (1:1) Grobelnik 36′ ; Poplatnik 9′

Gostje iz Ljubljane, ki so igrali v zelenih dresih, so se po tesnem porazu (1:2) na domači zelenici minuli konec tedna odpravili na četrto gostovanje to sezono v 185 km oddaljene Beltince. Na drugi strani so v modre drese odeti domačini na gostovanju v Krškem že vodili 2:0, na koncu pa so ostali praznih rok.

Foto: ND Beltinci

Že v deveti minuti je Matej Poplatnik iz razdalje sprožil “bombo”, ki je končala za hrbtom domačega kapetana in vratarja Zvera. To je bila tretja tekma in peti gol za tega napadalca Ilirije. Obe moštvi sta imeli težave s prenosom žoge čez sredino igrišča, zaradi izjemno natopljenega terena ravno tam. Domači vratar, Domen Zver je ravno na dan tekme slavil 24 let. Izkazal se je z nekaj obrambami na svoji 95 drugoligaški tekmi. To, da so tudi po petih medsebojnih tekmah “žuti” kot pravijo Beltincem ostali neporaženi, pa je poskrbel otrok Šampiona. Deset minut pred koncem uvodnega polčasa, je domači 21-letni napadalec Gal Grobelnik po samostojni akciji v situaciji pred vratarjem Džafićem sprožil strel v daljši kot in izid izenačil. Po sedmih minutah drugega polčasa je moral strelec drugega gola na tej tekmi z igrišča zaradi poškodbe.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Televizijski prenos z Rogaške Slatine

V devetem krogu 2. Slovenske nogometne lige bodo blagoslova televizijskega prenosa deležni…