Sobotne štiri tekme bodo zadnje v letošnji drugoligaški sezoni. To je prva dokaj normalna sezona po tistih dveh koronskih, ki so bile precej krajše. Štiri tekme so bile odigrane že v petek, tako da fante in klub čaka počitek in nato priprave na novo sezono. Dve tekmi, tisti odločilni bosta na sporedu ob 17:00, predzadnjo bomo videli uro kasneje in sklepno dejanje te 31 sezone druge lige bosta v Velenju zaključila Rudar in Gorica.


SOBOTNI PARI :

Ob 17:00

  • Krško: KRŠKO – BREŽICE

Njuna četrta tekma v drugi ligi bo nedvomno najzanimivejša tekma kroga. Krško ima tri točke prednosti pred sosedi iz Brežic. Kljub temu, se lahko modro-oranžni gostje nadejajo obstanku z zmago. Najavljeni so navijači iz Brežic, ki se bodo na pot podali z vlakom. Krško pa upa na pozitiven izid, ki bi jih ohranil med drugokategorniki. Skratka, čaka nas zanimiva tekma o kateri bomo še izčrpneje poročali, saj se bo tam mudil tudi naš fotograf Adrijan Kulčar (Kulio).

  • Ptuj: DRAVA – ROGAŠKA

Tekma s spletnim prenosom na YouTube kanalu naše krovne organizacije bomo lahko videli s Ptuja, kjer bosta sedmič v drugi ligi moči merili ekipi Drave in Rogaške. Doslej sta si ekipi razdelili po tri zmage na dosedanjih tekmah. Drava pa zna presenetiti, Rogaška pa se počasi pobira, tako, da bo njihov nov strateg v tem času do nove sezone lahko sestavil svoj sistem igre.

Ob 18:00

  • Kranj: TRIGLAV – ILIRIJA

Podprvaki lige bodo gostili novince iz prestolnice. Jeseni so Kranjčani slavili v Ljubljani z izidom 2:0, ko sta se med strelce vposala branilec Šalja in vezist Vršič. Šalje ne bo v kadru po nedavni poškodbi podlahtnice in operaciji le te, Vršič pa se je preselil na Obalo k Izoli. Ilirija bi z zmago sezono zaključila kot deveta ekipa lige, Triglav pa se v pričakovanju bližnjih dodatnih kvalifikacij uigrava za tekmi s Sežano.

Ob 20:00

  • Velenje: RUDAR – GORICA

V Velenju, se bosta na zadnji tekmi sezone srečali moštvi velikih imen našega klubskega nogometa. Goričani so prvaki lige in se neobremenjeni že spogledujejo znova z novo sezono, ki sledi po počitku in pripravah. Na drugi strani bi Rudar sezono končal na četrtem mestu. Glavna sodnica, kar je velika čast in priznanje za žensko sojenje, bo 34- letna Gorenjka Aleksandra Česen.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dekani zaključujejo tretji teden priprav

Vse drugoligaške ekipe se intenzivno pripravljajo in krepijo za prihajajočo sezono. Tako j…