Po štirih odigranih krogih Brda ostajajo edina ekipa brez osvojene točke in brez doseženega zadetka v 2. SNL. Brici so na primorskem derbiju proti Biljam doživeli nov poraz, na domačem terenu so izgubili z 0:3.


Na lokalnem obračunu je veliko dela imel glavni sodnik Marko Podgoršek, saj je kar trinajstkrat moral opominjati igralce obeh ekip. V 27. minuti je glavni delivec pravice podelil drugi rumeni karton Timu Matiču in gostje iz Bilj so v zaključku prvega dela terensko premoč znali izkoristiti ter so na odmor odšli z dvema zadetkoma prednosti. V 40. minuti je za vodstvo poskrbel Tin Matić, dve minuti kasneje pa je Jan Štrukelj z bližine rezultat podvojil. Za oba igralca je to bil prvenec v letošnji sezoni. Končna odločitev o zmagovalcu v Vipolžah je padla v tretji minuti drugega polčasa, ko je Abel Marc dosegel svoj drugi zadetek v zadnjih dveh tekmah ter rezultat povišal na končnih 0:3. Ekipa Brd je dvoboj končala le z devetimi igralci na terenu, saj je v samem zaključku srečanja, zaradi dveh rumenih kartonov, bil izključen tudi Rok Bužinel.

Brici v prvih štirih krogih še niso uspeli zatresti mreže nasprotnika in se brez točk, ter gol razliko 0:15, nahajajo na zadnjem mestu prvenstvene razpredelnice. Njihovi sosedje iz Bilj so se odlično pobrali po porazu v uvodnem krogu in nanizali že tretjo zaporedno zmago. Ekipa se z devetimi osvojenimi točkami nahaja na visokem 4. mestu.

BRDA – BILJE 0:3 (0:2)
Matić (40′), Štrukelj (42′), Marc (48′)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Televizijski prenos z Rogaške Slatine

V devetem krogu 2. Slovenske nogometne lige bodo blagoslova televizijskega prenosa deležni…