Po štirih odigranih krogih Brda ostajajo edina ekipa brez osvojene točke in brez doseženega zadetka v 2. SNL. Brici so na primorskem derbiju proti Biljam doživeli nov poraz, na domačem terenu so izgubili z 0:3.


Na lokalnem obračunu je veliko dela imel glavni sodnik Marko Podgoršek, saj je kar trinajstkrat moral opominjati igralce obeh ekip. V 27. minuti je glavni delivec pravice podelil drugi rumeni karton Timu Matiču in gostje iz Bilj so v zaključku prvega dela terensko premoč znali izkoristiti ter so na odmor odšli z dvema zadetkoma prednosti. V 40. minuti je za vodstvo poskrbel Tin Matić, dve minuti kasneje pa je Jan Štrukelj z bližine rezultat podvojil. Za oba igralca je to bil prvenec v letošnji sezoni. Končna odločitev o zmagovalcu v Vipolžah je padla v tretji minuti drugega polčasa, ko je Abel Marc dosegel svoj drugi zadetek v zadnjih dveh tekmah ter rezultat povišal na končnih 0:3. Ekipa Brd je dvoboj končala le z devetimi igralci na terenu, saj je v samem zaključku srečanja, zaradi dveh rumenih kartonov, bil izključen tudi Rok Bužinel.

Brici v prvih štirih krogih še niso uspeli zatresti mreže nasprotnika in se brez točk, ter gol razliko 0:15, nahajajo na zadnjem mestu prvenstvene razpredelnice. Njihovi sosedje iz Bilj so se odlično pobrali po porazu v uvodnem krogu in nanizali že tretjo zaporedno zmago. Ekipa se z devetimi osvojenimi točkami nahaja na visokem 4. mestu.

BRDA – BILJE 0:3 (0:2)
Matić (40′), Štrukelj (42′), Marc (48′)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zorko ni več trener novomeške Krke

Nogometni klub Krka je sporočil, da Rok Zorko ni več trener njihovega članskega moštva. Tr…