Aluminij bo v novi sezoni vsaj glede na igralski kader prvi favorit za vrh drugoligaške lestvice. Od nogometašev, ki so v krstni prvoligaški sezoni večje breme, je do danes klub zapustil le Tadej Žagar Knez, ki je prestopil v Celje, ostali pa še vedno vadijo pod vodstvom trenerja Anteja Šimundže, ki jih je sicer v minuli sezoni z Muro pahnil na zadnje mesto in s tem posledično tudi v 2. SNL.


Aluminij je danes registriral kar štirinajst novih nogometašev, večina seveda iz mladinskih kategorij. Je pa med registriranimi nogometaši moč zaznati tudi nekaj novincev, ki bodo v prihodnji sezoni igrali v članski konkurenci. Anteju Šimundži sta iz Murske Sobote sledila Arpad Vaš in Leon Horvat, ki bosta v novi sezoni zagotovo pomembna člena zvezne vrste Kidričanov, ki bodo verjetno naskakovali ekspresno vrnitev med prvoligaše. Že nekaj časa je znano, da bo v dresu Aluminija igral tudi nekdanji branilec Olimpije Mitja Kovačević, v Kidričevo pa se je vrnil tudi Rok Letonja, ki je že nastopal za šumare, nazadnje pa je bil član Zavrča.

Iz soboške Fazaneriji so se poleg omenjenih novincev preselili še trije obetavni mladinci. Alen Kozar in Kevin Poredoš sta že zbrala tudi prve minute v članski konkurenci, medtem, ko Klemna Pucka to še čaka.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V NK Triglav Kranj ponovno iščejo predsednika

V “Orlovem gnezdu”, so se iskanja predsednika v preteklosti že lotili. Prvič s…