S sobotnim obračunom med Dobljani in Tolminci bodo z jesenskim delom tekmovanja zaključili tudi drugoligaši, nakar bodo nogometaši odšli na dolg zimski odmor, ki bo trajal vse do srede marca. Še pred tem pa bodo morali nekateri klubi poravnati finančne obveznosti do NZS.


Namestnik disciplinskega sodnika NZS Roman Rogelj je imel namreč nekaj dela tudi po tekmah 15. kroga 2. SNL. Skupno bo morala trojica denarno kaznovanih klubov na račun krovne zveze nakazati 760 evrov, ‘najhuje’ jo je skupil kranjski Triglav, ki je v tekmi z Dobljani prejel kar sedem rumenih in rdeči karton, zaradi česar bo proračun kluba olajšan za 320 evrov, izključeni Aleks Pihler pa bo izpustil uvodno srečanje spomladanskega dela, enaka kazen je doletela tudi Matica Mirtiča, ki je pordečel pri Dobljanih.

Kidričani, ki so v minulem krogu izgubili na gostovanju v Krškem, so na stadionu Matije Gubca prejeli pet rumenih in rdeči karton, Nejc Pečovnik bo ravnotako izpustil eno srečanje, ‘šumarji’ pa bodo morali na račun zveze nakazati 240 evrov. 200 evrov bodo morali zaradi petih rumenih kartonov plačati pri konjiški Dravinji.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Dekanih pozdravili prve spomladanske okrepitve

Dekani bodo v nadaljevanje sezone med drugoligaško konkurenco vstopili dodatno okrepljeni.…