Slovenska izbrana vrsta je včeraj popoldne v Stožicah opravila še z zadnjim treningom na domačih tleh pred današnjim odhodom na Otok, kjer jih jutri čaka četrti krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki bo leta 2016 v Franciji.


Prvič po začetku priprav na obračun z Angleži, je z moštvom vadil tudi Kevin Kampl, ki se je v minulih dneh soočal s poškodbo stegenske mišice. Ta je očitno že preteklost, čeprav je bil svetlolasi vezist avstrijskega Salzburga v dvobojih še dokaj zadržan in previden, kar pa je glede na minuli teden povsem razumljivo. V Nemčiji rojeni nogometaš je z ekipo vadil dobro uro, izpustil pa le zadnji del treninga, ko je reprezentanca poudarek namenila predvsem prekinitvam. Z ekipo je vadil tudi Martin Milec, ki je sredin trening predčasno končal zaradi bolečin v predelu hrbta, medtem ko je Rajko Rotman nabiral kroge okoli igrišča in vadil po prilagojenem programu.

Odločitev o Kamplovem nastopu bo tako verjetno padla šele po jutrišnjem treningu na Wembleyju, morda celo dan kasneje, nekaj ur pred tekmo. Začetna enajsterica je več ali manj že znana, čaka se le še na Kampla, v primeru, da kljub trudu zdravniške službe še ne bo nared, bodo začetno enajsterico najverjetneje sestavljali Samir Handanović, Mišo Brečko, Branko Ilić, Boštjan Cesar, Andraž Struna, Dalibor Stevanović, Jasmin Kurtić, Nejc Pečnik, Valter Birsa, Andraž Kirm, Milivoje Novaković.

Popoldne pa se iz britanske prestolnice prvič oglasimo tudi SNPortalovci.

EuroGO

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kekovi izbranci novembra proti Romuniji in Črni gori

Slovenska nogometna reprezentanca bo v novembru odigrala pripravljalni tekmi proti repreze…