Mladinska reprezentanca Slovenije je na memorialnem turnirju Valentina Granatkina, ki ga gosti ruski St. Petersburg, danes odigrala tretje srečanje ter po dveh zmagah nad Bolgarijo in Kazahstanom visoko izgubila z Rusijo.


Izbrana vrsta selektorja Igorja Benedejčiča je tokrat izgubila s kar 4:0 in tako slabo pričela borbo za razvrstitev med prvim in šestim mestom. Rusi so v vsakem od polčasov dosegli po dva zadetka. kot prvi je mrežo slovenskega vratarja Vodiška v 34. minuti zatresel Melkadze. Šest minut kasneje je bil rezultat na semaforju že 2:0 v korist domačih, zadel je Kipiani, v drugem polčasu pa sta zmago Rusov potrdila Obol’skiy, ki je v 57. minuti izkoristil strel z bele točke, in Mamin, ki je pet minut zatem postavil končni izid srečanja. V izdihljajih srečanja je bil pri Sloveniji izključen še Žan Žužek, ki tako jutri ne bo smel pomagati soigralcem, ob 17. uri se bodo pomerili z Belorusijo.

RUSIJA U19 4:0 SLOVENIJA U19
Melkadze (34′), Kipiani (40′), Obol’skiy (57′ pen), Mamin  (62′)
Slovenija: Vodišek, Dedić (74′ Kavčič), Klemenčič, Ahec (60′ Hajdarević), Ivkić, Elšnik (79′ Omerović), Mrkonja (88′ Florjanc), Žužek, Škrbec (46′ Tijanič), Ogrinec, Marinič (46′ Repas). Selektor: Igor Benedejčič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentantje do 19 let odhajajo na turnir v Istro

Konec prihodnjega meseca čakajo našo tretjo moško selekcijo (U19) kvalifikacije za Evropsk…