Izbrana vrsta Slovenije do 21 let, ki jo vodi selektor Tomaž Kavčič, se bo v petek v gosteh pomerila z vrstniki iz Andore, ki je v sedmih tekmah osvojila vsega točko in v skupini zaseda zadnje mesto.


Selektor Kavčič ima kar nekaj težav s sestavo moštva, saj je ob včerajšnjem zboru iz prvotnega seznama dvaindvajseterice iz različnih razlogov odpadlo pet nogometašev. Kot so zapisali na spletni strani Nogometne zveze Slovenije, zaradi klubskih obveznosti ni Luke Krajnca, saj se s Ceseno bori za uvrstitev v italijansko Serie A, zaradi poškodb ali utrujenosti pa ni niti Harisa Vučkića, Mateja Palčiča, Domna Črnigoja in Mihe Blažiča, medtem ko Erika Janže ni bilo niti na prvem seznamu, saj je bil vpoklican v člansko reprezentanco. Kavčič je tako vpoklical trojico nogometašev s čakalne liste, priložnost so dobili Gaber Dobrovoljc (Domžale), Nik Kapun (Olimpija) in Petar Stojanović (Maribor), slednja dva sta bila v mlado reprezentanco vpoklicana prvič.

Nogometaši bodo danes trenirali v Mariboru, v Andoro pa odpotujejo v sredo, uradni trening pa bodo ob 11. uri opravili dan kasneje, srečanje bo v petek na sporedu ob 17. uri.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mladi slovenski up bo zaradi poškodbe odsoten več mesecev

Mladi slovenski reprezentant Nik Prelec, ki zastopa mlado ekipo Sampdorie, si je na nedavn…