Reprezentanca Slovenije do 18 let (letnik 1997) je ta teden gostovala v Srbiji, kjer se je dvakrat pomerila z domačimi vrstniki, ki se pripravljajo na evropsko kadetsko prvenstvo, ki ga bo v mesecu maju gostila Malta.


Varovanci selektorja Primoža Glihe so prvi obračun, ki je bil odigran v Čelarevu, izgubili z 1:0. Edini zadetek na srečanju je v 56. minuti dosegel Petrović, višji poraz pa je preprečil slovenski čuvaj mreže Jarc, ki je v 34. minuti zaustavil poizkus iz bele točke. Dva dneva kasneje, v četrtek, so se Slovenci in Srbi pomerili še Novem Sadu, na stadionu Karadjordje, kjer pa sta se reprezentanci razšli brez zadetkov. S Srbi se bodo slovenski fantje pomerili tudi jeseni, ko jih čaka kvalifikacijski turnir za evropsko prvenstvo.

SRBIJA 1:0 SLOVENIJA
Petrovič (56)
Slovenija: Jarc, Polanc (55 Škrbec), Žužek (41 Ivkič), Pišek, Klemenčič, Šušnjara (41 Gliha), Bračko (41 Marcius), Paljk (41 Novak), Hajdarević, Petek, Dedić (41 Kramarič). Selektor: Primož Gliha.

SRBIJA 0:0 SLOVENIJA
Slovenija: Janžeković, Žužek (71 Dedić), Klemenčič (27 Polanc) , Gliha, Škrbec, Novak (56 Bračko), Ivkić, Kramarič (71 Šušnjara), Hajdarević (41 Pišek), Petek, Marcius (51 Paljk). Selektor: Primož Gliha.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Snubci na vratih Jake Bijola

Kljub boju Udinese-ja do zadnjega kroga in s tem obstanka v Serii A, ne spremeni dejstva, …