Reprezentanca Slovenije do 18 let (letnik 1997) je ta teden gostovala v Srbiji, kjer se je dvakrat pomerila z domačimi vrstniki, ki se pripravljajo na evropsko kadetsko prvenstvo, ki ga bo v mesecu maju gostila Malta.


Varovanci selektorja Primoža Glihe so prvi obračun, ki je bil odigran v Čelarevu, izgubili z 1:0. Edini zadetek na srečanju je v 56. minuti dosegel Petrović, višji poraz pa je preprečil slovenski čuvaj mreže Jarc, ki je v 34. minuti zaustavil poizkus iz bele točke. Dva dneva kasneje, v četrtek, so se Slovenci in Srbi pomerili še Novem Sadu, na stadionu Karadjordje, kjer pa sta se reprezentanci razšli brez zadetkov. S Srbi se bodo slovenski fantje pomerili tudi jeseni, ko jih čaka kvalifikacijski turnir za evropsko prvenstvo.

SRBIJA 1:0 SLOVENIJA
Petrovič (56)
Slovenija: Jarc, Polanc (55 Škrbec), Žužek (41 Ivkič), Pišek, Klemenčič, Šušnjara (41 Gliha), Bračko (41 Marcius), Paljk (41 Novak), Hajdarević, Petek, Dedić (41 Kramarič). Selektor: Primož Gliha.

SRBIJA 0:0 SLOVENIJA
Slovenija: Janžeković, Žužek (71 Dedić), Klemenčič (27 Polanc) , Gliha, Škrbec, Novak (56 Bračko), Ivkić, Kramarič (71 Šušnjara), Hajdarević (41 Pišek), Petek, Marcius (51 Paljk). Selektor: Primož Gliha.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dončić, kaj praviš na to?! Šeško spreten tudi na košarkarskem igrišču (VIDEO)

Benjamin Šeško trenutno velja za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Jasno je, …