Nogometna zveza Slovenija danes točno opoldne pričenja s prodajo paketov vstopnic za tekmi s San Marinom in Anglija. Tekma s prvimi bo na sporedu 27. marca, z Angleži pa 14. junija. Obenem bo možno kupiti tudi posamične vstopnice za marčevski kvalifikacijski obračun.


Ker bosta bosta obe tekmi odigrani v Stožicah, je NZS odločila, da se bodo vstopnice za obe tekmi prodajale v paketih. Na spletni strani krovne zveze so zapisali, da želi NZS z oblikovanjem paketov najzvestejšim obiskovalcem tekem slovenske reprezentance omogočiti, da bodo že marca pridobili vstopnico za obračun z Angleži, obenem pa reprezentanci zagotoviti podporo tudi na tekmi proti San Marinu. Za paketno vstopnico bo potrebno v drugi kategoriji odšteti 40 evrov, medtem ko bo vstopnica v prvi kategoriji navijača stala še dodatnega desetaka več. Na voljo bodo tudi paketne vstopnice za družinski sektor, kjer bo cena za odrasle 40 evrov, za otroke do 14. leta starosti pa 22 evrov. Za nakup v družinskem sektorju bodo veljale omejitve, ki jih lahko preverite tukaj.

Poleg paketov bo za tekmo s San Marinom na voljo tudi manjša količina posamičnih vstopnic, to pa bodo vstopnice, ki so sicer po pravilih UEFA na tekmi z Anglijo namenjene angleški zvezi. Za vstopnico druge kategorije za tekmo s San Marinom bo potrebno odšteti 10 evrov, za sedež v prvi kategoriji pa 15 evrov, so zapisali pri NZS.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tio Cipot debitiral v italijanski ligi

Igralec osrčja zvezne vrste, ki je član naše mlade reprezentance (U21), nad katerimi bdi M…