Kadetsko izbrano vrsto med 23. in 28. marcem čaka elitni krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Slovenci se bodo poleg gostiteljice Bosne in Hercegovine, ki bo prva nasprotnica naše reprezentance, pomerili še z Anglijo in Češko.


Selektor Agron Šalja je deset dni pred uvodno preizkušnjo razkril tudi seznam reprezentantov, na katere bo računal v Bosni in Hercegovini. Na njem ni večjih presenečenj. “Seznam je pričakovan, saj so na njem igralci, ki so sodelovali v uvodnem delu kvalifikacij in na zadnjih reprezentančnih akcijah. Gre za igralce, ki so že uigrani in imajo mednarodne izkušnje, kar je zelo pomembno za kvalifikacijske tekme,” je Šalja dejal za spletno stran NZS.

Reprezentanca se bo zbrala v nedeljo, 19. marca, Šalja pa si želi, da bi vsi igralci ostali zdravi: “Želim si, da pridejo fantje na zbor zdravi in dobro pripravljeni, saj bodo tako lahko pokazali česar so sposobni. Rezultatov ne bi napovedoval, upam pa na dobro igro, s katero običajno pride tudi uspešnost. Če bomo pokazali tisto, kar zagovarjamo, bodo sledili tudi rezultati.”

Slovenija bo vse tri tekme odigrala v Bijeljini, v Etnu selu.

Grafika: NZS
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dončić, kaj praviš na to?! Šeško spreten tudi na košarkarskem igrišču (VIDEO)

Benjamin Šeško trenutno velja za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Jasno je, …