Primož Gliha, selektor mlade izbrane vrste, je pred dnevi na reprezentančni seznam mlade izbrane vrste, ki bo v prihodnjih dneh odigrala prijateljski tekmi z Ukrajino in Makedonijo, uvrstil tudi Luko Zahovića, ki bi tako verjetno doživel debi v selekciji do 21 let. A bo moral na krstni nastop še nekoliko počakati, saj mu ga je preprečila poškodba.


Mladi napadalec Maribora je poškodbo staknil na reprezentančnih pripravah in zaradi počene stopalne kosti že zapustil bazo. Zaenkrat še ni znano, kako dolgo bo 19-letni nogometaš počival, saj se strelec desetih prvoligaških zadetkov še mudi na zdravniških pregledih, so nam sporočili iz NK Maribor. Gliha tako bil prisiljen v iskanje dveh nadomestil, saj je pred dnevi ostal tudi brez Luke Krajnca, ki ga je članski selektor Katanec vpoklical namesto poškodovanega Željka Filipovića. Mladega branilca Cesene bo v obrambi nadomestil koprski branilec Denis Šme, na priložnost v napadu pa bo čakal Luka Vekić, s strani Kopra posojeni nogometaš Ankaran Hrvatinov, ki se je v letošnji sezoni 2. SNL veselil petih zadetkov.

“Glede na to, da nam manjkajo štirje igralci z dodano vrednostjo, bo zelo zanimivo videti, kako se bo ekipa odzvala. Verjamem, da bodo ostali nogometaši znali izkoristiti priložnost, ki se jim ponuja,” je za spletno stran NZS dejal Gliha, ki si želi v četrtek, ko bodo Slovenci gostovali na koprski Bonifiki, lepega obiska: “Želimo, da gledalci odidejo domov zadovoljni, ker so videli nekoga, ki jim je dal spoštovanje, uro in pol zabave. Mi smo tukaj, da zabavamo občinstvo in gledalce prepričamo z borbenostjo ter pozitivnim odnosom. Poskrbeti moramo za njihovo dobro počutje. Zavedati se moramo, da živimo v šovu in da delamo predstavo za ljudi, od katere tudi živimo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tio Cipot debitiral v italijanski ligi

Igralec osrčja zvezne vrste, ki je član naše mlade reprezentance (U21), nad katerimi bdi M…