Mladinska reprezentanca Slovenije se je danes dopoldne po slovenskem času na turnirju Valentina Granatkina, ki v ruskem St. Petersburgu poteka že dober teden, pomerila z Iranom in izgubila s 3:0.


Slovenska reprezentanca je doživela še drugi poraz na turnirju, že pred dnevi so slovensko mrežo napolnili Rusi, ki so slavili z izidom 6:0. Iranci so slovensko mrežo načeli že v 11. minuti, ko je zadel Sarlak, v drugem polčasu pa sta zadela še Ezzati in Seyyedi. Tudi slovenski nogometaši so si priigrali kar nekaj priložnosti, s čimer je bil zadovoljen tudi selektor Primož Gliha: “Spremljali smo zelo dobro tekmo. Obe reprezentanci sta si pripravili enakovredno število priložnosti za zmago, morda smo imeli sami še nekaj več priložnosti za zadetek, a nismo realizirali nobene. V nogometu pa se velikokrat zgodi, da če ne daš, pač dobiš…”

Slovence zadnji obračun čaka v nedeljo, ko se bodo, ravno tako ob 9. uri dopoldne po slovenskem času, v tekmi za sedmo mesto pomerili s selekcijo St. Petersburga, ki je danes izgubila z Grčijo.

IRAN U19 3:0 SLOVENIJA U19
Strelci: Sarlak (11), Ezzati (59), Seyyedi (72)
Slovenija: Sorčan, Primc, Kumer (63 Plavšič), Poljanec, Vokič, Lorbek, Ožbolt (76 Petrovčič), Gajič (82 Adamič), Krivičič, Vidovič (46 Taneski), Nemanič (46 Zupanc). Selektor: Primož Gliha.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Šporar in druščina še naprej neporažena

Drugi dan desetega meseca leta 2022, je bil rezerviran za večerni derbi Grške prve lige. V…