Mladinska reprezentanca Slovenije se je danes dopoldne po slovenskem času na turnirju Valentina Granatkina, ki v ruskem St. Petersburgu poteka že dober teden, pomerila z Iranom in izgubila s 3:0.


Slovenska reprezentanca je doživela še drugi poraz na turnirju, že pred dnevi so slovensko mrežo napolnili Rusi, ki so slavili z izidom 6:0. Iranci so slovensko mrežo načeli že v 11. minuti, ko je zadel Sarlak, v drugem polčasu pa sta zadela še Ezzati in Seyyedi. Tudi slovenski nogometaši so si priigrali kar nekaj priložnosti, s čimer je bil zadovoljen tudi selektor Primož Gliha: “Spremljali smo zelo dobro tekmo. Obe reprezentanci sta si pripravili enakovredno število priložnosti za zmago, morda smo imeli sami še nekaj več priložnosti za zadetek, a nismo realizirali nobene. V nogometu pa se velikokrat zgodi, da če ne daš, pač dobiš…”

Slovence zadnji obračun čaka v nedeljo, ko se bodo, ravno tako ob 9. uri dopoldne po slovenskem času, v tekmi za sedmo mesto pomerili s selekcijo St. Petersburga, ki je danes izgubila z Grčijo.

IRAN U19 3:0 SLOVENIJA U19
Strelci: Sarlak (11), Ezzati (59), Seyyedi (72)
Slovenija: Sorčan, Primc, Kumer (63 Plavšič), Poljanec, Vokič, Lorbek, Ožbolt (76 Petrovčič), Gajič (82 Adamič), Krivičič, Vidovič (46 Taneski), Nemanič (46 Zupanc). Selektor: Primož Gliha.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Snubci na vratih Jake Bijola

Kljub boju Udinese-ja do zadnjega kroga in s tem obstanka v Serii A, ne spremeni dejstva, …