Iz Nogometne zveze Slovenije so pred nekaj minutami sporočili, da se Željko Filipović zaradi poškodbe hrbta ne bo mogel udeležiti reprezentančne akcije, ki jo četa selektorja Srečka Katanca z zborom na Brdu pri Kranju pričenja v ponedeljek.


Namesto Filipovića, ki tako jutri ne bo zaigral niti v obračunu med Domžalami in Mariborom, je selektor Katanec vpoklical mladega Luko Krajnca, ki je bil sicer sprva načrtovan za gostovanje v Dohi in prijateljsko tekmo s Katarjem. Na 20-letnega branilca je sicer želel računati tudi Primož Gliha, selektor mlade reprezentance, ki bo svoje izbrance ravno tako zbral prihodnji teden, ko bodo mladi upi odigrali prijateljski tekmi z Ukrajino in Makedonijo. Oba selektorja sta se tako dogovorila, da se bo Kranjnc članski izbrani vrsti priključil že za tekmo s San Marinom, so še dodali pri NZS

Slovenijo 27. marca čaka peta preizkušnja kvalifikacij za EURO 2016, v ljubljanskih Stožicah se bodo Slovenci pomerili s San Marinom, zadnjeuvrščeno ekipo kvalifikacijske skupine E. Tri dni kasneje sledi že omenjeni prijateljski obračun s Katarjem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentantje do 19 let odhajajo na turnir v Istro

Konec prihodnjega meseca čakajo našo tretjo moško selekcijo (U19) kvalifikacije za Evropsk…