Iz Nogometne zveze Slovenije so pred nekaj minutami sporočili, da se Željko Filipović zaradi poškodbe hrbta ne bo mogel udeležiti reprezentančne akcije, ki jo četa selektorja Srečka Katanca z zborom na Brdu pri Kranju pričenja v ponedeljek.


Namesto Filipovića, ki tako jutri ne bo zaigral niti v obračunu med Domžalami in Mariborom, je selektor Katanec vpoklical mladega Luko Krajnca, ki je bil sicer sprva načrtovan za gostovanje v Dohi in prijateljsko tekmo s Katarjem. Na 20-letnega branilca je sicer želel računati tudi Primož Gliha, selektor mlade reprezentance, ki bo svoje izbrance ravno tako zbral prihodnji teden, ko bodo mladi upi odigrali prijateljski tekmi z Ukrajino in Makedonijo. Oba selektorja sta se tako dogovorila, da se bo Kranjnc članski izbrani vrsti priključil že za tekmo s San Marinom, so še dodali pri NZS

Slovenijo 27. marca čaka peta preizkušnja kvalifikacij za EURO 2016, v ljubljanskih Stožicah se bodo Slovenci pomerili s San Marinom, zadnjeuvrščeno ekipo kvalifikacijske skupine E. Tri dni kasneje sledi že omenjeni prijateljski obračun s Katarjem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bo Kek zapustil reprezentanco Slovenije in sedel na klop Hajduka?

Ni skrivnost, da so imeli pri Hajduku, pred začetkom sezone velike načrte, a se je kaj hit…