Selektor slovenske reprezentance, Srečko Katanec, ima pred pomembnim obračunom z Norveško kar nekaj težav s sestavo začetne enajsterice. Katanec pred dnevi na reprezentančni seznam ni uvrstil Josipa Iličića in Valterja Birsa, ki zaradi poškodb tako ne bosta sodelovala v zaključku kvalifikacij. Danes pa je jasno, da proti Norveški ne bo mogel igrati niti Bojan Jokić.


27-letni Kranjčan ima težave s stegensko mišico, zato proti Norveški zagotovo ne bo igral, ni pa še povsem odpisan za zadnji obračun kvalifikacij, ko Slovenija gostuje v Švici. Bočni nogometaš je zaradi poškodbe izpustil že zadnjo reprezentančno tekmo s Ciprom in zaradi poškodbe izpustil tudi prvih šest tekem svojega novega kluba, španskega Villarreala. Na levi strani branilske linije naj bi ga tako nadomestil Andraž Struna, ki je na tej poziciji zaigral tudi na Cipru. Z bolečinami se sicer spopadata tudi Tim Matavž in Kevin Kampl, ki pa bosta po vsej verjetnosti stisnila zobe in s soigralci skušala zagotoviti zmago in tri točke, s katerimi bi Slovenija še ostala v igri za odhod v Brazilijo.

Slovenija se bo jutri odpravila v štajersko prestolnico, kjer jih popoldne čaka uradni trening na zelenici Ljudskega vrta, ki bo v petek zvečer dobro zapolnjen, saj je na voljo le še nekaj vstopnic.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Varovanci selektorja Aleksandra Radosavljevića ponovno brez zmage

Slovenska reprezentanca do 17 let je danes odigrala drugo tekmo proti vrstnikom iz Madžars…