Po včerajšnjem pomembnem rezultatu v Ligi Narodov, ko je Slovenija z remijem proti Švedski obstala v skupini B, se je oglasil tudi predsednik nogometne zveze Radenko Mijatović. Selektorja Matjaža Keka se je zadnjih nekaj tednov povezovalo z vrnitvijo na Hrvaško, kjer bi lahko prevzel vodstvo splitskega Hajduka, a ostaja trdno v sedlu slovenske reprezentance. To je potrdil tudi Mijatović sam, ki je o Keku in njunem sodelovanju povedal:


Sodelovanje smo sklenili za daljši rok, ker je s pogostimi menjavami strokovnega vodstva težko dosegati rezultate. Seveda neko kontinuirano delo strokovnega štaba in igralcev ponuja možnost za ustvarjanje boljših izidov. Mislim, da sodelovanje s Kekom sploh ni bilo vprašljivo in tudi sedaj ni.”

Po tem pa je poudaril še: “da je šlo res za močno skupino in Slovenija je pokazala, da je skozi te priprave in tekmovanje v ligi narodov sestavila zelo dobro reprezentanco. Okrepljena je bila tudi strokovna ekipa, zadnje tekme pa so pokazale, da je ta sposobna tudi bistveno večjih dosežkov kot v preteklosti. Na teh temeljih je treba graditi naprej.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jure Vitulič
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bodo vse tekme v Stožicah? NZS pravi, da ni še nič določeno.

Potem ko je Nogometna Zveza Slovenije presenetila s hitro izdajo kart za prihajajoče obrač…