Včeraj smo poročali, da so za tekmo z Dansko odpadli Žan Benedičič, Urban Žibert in Luka Krajnc. Slednji namreč zaradi težav s kolenom v zadnjih dveh krogih Serie B ni igral, zato tudi verjetno, da bi lahko igral na Danskem, ni bila velika.


19-letni branilec se je reprezentančnim soigralcem pridružil včeraj dopoldne, ko so ostali nogometaši že vadili na prvem treningu. Nekdanji član Maribora, ki sedaj kot posojen nogometaš Genoe igra za Ceseno, pa je popoldne oddelal celoten trening. Krajnc je sicer kljub včerajšnjemu treningu še vedno vprašljiv za petkov obračun, selektor Kavčič pa mu bo tako za danes namenil počitek, če pa bo zadnji trening pred tekmo zdržal od začetka do konca, pa bo lahko zaigral tudi v Aalborgu.

Izbrani vrsti se je sicer priključil tudi Žan Majer, ki ga je Kavčič vpoklical prav zaradi prej omenjenih težav s poškodbami. Žibert, ki je izgubljen za tekmo z Danci, pa bo v nadaljevanju tedna opravil dodatne preglede, na katerih bodo ugotovili, če bo lahko igral na tekmi z Bolgarijo, ki bo 15. oktobra v Novi Gorici.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenska kadetska reprezentanca trenutno na Madžarskem

Slovenska reprezentanca do 17 let, ki se je pred časom uvrstila v elitni krog kvalifikacij…