Kadetska reprezentanca Slovenije je v sklopu priprav na marčevski elitni krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ko četo selektorja Dušana Kosiča čakajo boji z Belgijo, Izraelom in Španijo, včeraj odigrala še drugo pripravljalno srečanje.


V Kopru, na igrišču z umetno travnato površino, so se Slovenci veselili minimalne zmage. Valižani so namreč pred dnevi slavili z izidom 3:0, tokrat pa so morali priznati poraz. Odločilni zadetek je že po četrt ure dvoboja prispeval Žan Medved, sicer nogometaš kidričevskega Aluminija, ki je s štirinajstimi zadetki drugi strelec kadetskega prvenstva. “Lahko rečem, da smo danes odigrali zelo solidno, dobro tekmo. Na tej reprezentančni akciji sicer nismo bili kompletni, saj se zaradi občutljivega termina nekateri igralci niso uspeli udeležiti zbora. Tako smo ekipi priključili nekaj mlajših igralcev, obe preizkušnji proti Walesu pa sta služili za zbiranje informacij pred Elitnim krogom kvalifikacij,” je po zmagi za spletno stran NZS dejal selektor Kosič.

SLOVENIJA 1:0 WALES
Medved (14′)
Slovenija: Bičič, Guček, Valenčič, Medved, Gnezda Čerin, Koprivnik (79′ Sokler), Rorič (65′ Horvat), Španja, Matko (74′ Bijol), Žgajner, Kryeziu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šporar in druščina še naprej neporažena

Drugi dan desetega meseca leta 2022, je bil rezerviran za večerni derbi Grške prve lige. V…