Kadetska reprezentanca Slovenije je v okviru priprav na Elitni krog kvalifikacij za preboj na EP, ko se bo konec marca pomerila z Anglijo, Romunijo in Norveško, odigrala prvo od dveh prijateljskih tekem s srbskimi vrstniki.


V Stari Pazovi se je obračun končal z zmago domačih nogometašev, ki so edini zadetek dosegli v 73. minuti srečanja, ko je Nikola Gajić z natančnim udarcem s približno dvanajstih metrov zatresel mrežo slovenskega vratarja Roka Vodiška. V enakovrednem obračunu so si nekaj priložnosti pripravili tudi izbranci selektorja Igorja Benedejčiča, najlepšo je v prvem polčasu zapravil Timi Max Elšnik. Domači so v drugem polčasu zaigrali bolje, a je dvakrat dobro posredoval vratar Vodišek. Naši so imeli priložnost za izenačenje v zaključku tekme, ko pa Sven Karić v soočenju z domačim vratarjem Stankovićem ni uspel zatresti mreže.

Novo tekmo bosta reprezentanci odigrali že v četrtek dopoldne, ko se bo srečanje v Stari Pazovi pričelo ob 10. uri.

SRBIJA U17 1:0 SLOVENIJA U17
Gajić (73′)
Slovenija: Vodišek, Rom, Cvjetičanin (67′ min Guček), Pišek, Ćoralić (54′ min Karić), Valenčič, Ogrinec, Elšnik (54′ min Bužinel), Novak, Sredojević (67′ min Petrovič), Mlakar (41′ min Štor). Selektor: Igor Benedejčič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentantke proti Walesu po nove točke

Slovenske reprezentantke se bodo v petek v Lendavi na tekmi 3. kroga kvalifikacij za sveto…