Kadetska reprezentanca Slovenije je v okviru priprav na Elitni krog kvalifikacij za preboj na EP, ko se bo konec marca pomerila z Anglijo, Romunijo in Norveško, odigrala prvo od dveh prijateljskih tekem s srbskimi vrstniki.


V Stari Pazovi se je obračun končal z zmago domačih nogometašev, ki so edini zadetek dosegli v 73. minuti srečanja, ko je Nikola Gajić z natančnim udarcem s približno dvanajstih metrov zatresel mrežo slovenskega vratarja Roka Vodiška. V enakovrednem obračunu so si nekaj priložnosti pripravili tudi izbranci selektorja Igorja Benedejčiča, najlepšo je v prvem polčasu zapravil Timi Max Elšnik. Domači so v drugem polčasu zaigrali bolje, a je dvakrat dobro posredoval vratar Vodišek. Naši so imeli priložnost za izenačenje v zaključku tekme, ko pa Sven Karić v soočenju z domačim vratarjem Stankovićem ni uspel zatresti mreže.

Novo tekmo bosta reprezentanci odigrali že v četrtek dopoldne, ko se bo srečanje v Stari Pazovi pričelo ob 10. uri.

SRBIJA U17 1:0 SLOVENIJA U17
Gajić (73′)
Slovenija: Vodišek, Rom, Cvjetičanin (67′ min Guček), Pišek, Ćoralić (54′ min Karić), Valenčič, Ogrinec, Elšnik (54′ min Bužinel), Novak, Sredojević (67′ min Petrovič), Mlakar (41′ min Štor). Selektor: Igor Benedejčič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tio Cipot debitiral v italijanski ligi

Igralec osrčja zvezne vrste, ki je član naše mlade reprezentance (U21), nad katerimi bdi M…