V Nacionalnem nogometnem centru Brdo se Primožu Glihi, selektorju reprezentance do 21 let, se danes dokazujejo kandidati za reprezentančni dres. Gliha je moral zaradi ligaških obveznosti Gorice, ki se je v prestavljeni tekmi 23. kroga državnega prvenstva pomerila z Mariborom, poseči po nekaj spremembah.


Grega Sorčan, Jan Humar, Tilen Nagode in Leon Marinič so bili namreč v kadru trenerja Mirana Srebrniča, posledično pa so se lahko z najštevilčnejšo zasedbo na treningu pohvalili Ankarančani. Že na prvotnem seznamu Primoža Glihe so se namreč znašli Robi Obrstar, Erik Gliha, Timotej Mate in Luko Badžima, Sorčana, ki se je v minulih kvalifikacijah že uveljavil kot prva izbira med vratnicama, pa je na treningu zamenjal Primož Bužan, kar so potrdili v ankaranskem drugoligašu. Nekdanji mladinec Kopra si je jeseni minutažo delil izkušenim Matejem Paalom, v 2. SNL je tako odigral sedem tekem, še osem srečanj pa je v minuli sezoni odigral v golu kranjske Zarice. 

Gliha bo med igralci, ki se bodo skušali dokazati na dveh preglednih treningih, izbral kandidate za prijateljski obračun s Hrvaško, ki bo 24. marca odigran v Nedelišču pri Čakovcu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dončić, kaj praviš na to?! Šeško spreten tudi na košarkarskem igrišču (VIDEO)

Benjamin Šeško trenutno velja za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Jasno je, …