Danes smo v Sloveniji in na Madžarskem spremljali še zadnji tekmovalni dan skupinskega dela Evropskega prvenstva za reprezentance do 21 let. Vse tekmo v Sloveniji in na Madžarskem so se začele v istem terminu, ob 18.uri.


Hrvati so z golom v 92.minuti, kljub porazu z 1:2 prekrižali načrte Anglije in se tako uvrstili v četrtfinale. Za Anglijo sta zadela v 12.minuti Eze in v 74.minuti Jones. Napredovanje Hrvaške je v podaljšku priigral Bradarić. Na tekmi med Portugalsko in Švico presenečenja nismo videli. Portugalci so slavili s 3:0, in tako potrdili prvo mesto v skupini D. Za Portugalsko so zadeli Queiros v 3.minuti, Trincao v 60.minuti in Conceicao v 65.minuti.

V skupini C, ki je igrala na Madžarskem sta Francija in Danska suvereno potrdili napredovanje. Francija je z 2:0 premagala Islandijo. Za Galske peteline sta zadela Guendouzi v 17.minuti in Edouard v 38.minuti. Danci so s 3:0 preskočili še Rusijo in si s tremi zmagami na treh tekmah zagotovili prvo mesto v skupini. V 10.minuti je zadel Bruun Larsen, v 11.minuti je po zaslugi Dreyera semafor kazal že 2:0. Holse je v 90.minuti postavil končni rezultat.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Euro U21

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kek o pogovoru z Luko Modrićem: To bo ostalo med nama

Slovenska izbrana vrsta je nedavni ciklus kvalifikacij za svetovno prvenstvo začela zelo o…