Zavrčani se bodo na začetek spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije, uvodoma jih čaka gostovanje pri novomeški Krki, nekaj časa pripravljali brez dveh nogometašev, Lovra Cveka in Luke Bogdana.


Hrvaški dvojec je namreč prejel reprezentančno povabilo. Cvek, ki bo spomladi tudi kapetan haloškega prvoligaša, se je že pridružil reprezentanci do 21 let, ki jo vodi stari znanec slovenskih nogometnih zelenic Nenad Gračan. Nekdanji trener Kopra in lendavske Nafte je 20-letnega vezista uvrstil na seznam za jutrišnji obračun v Kostreni, kjer se bo mlada reprezentanca ob 15. uri pomerila z mlado izbrano vrsto italijanske Serie B. Dve leti mlajši Bogdan pa je bil povabljen v mladinsko reprezentanco do 19 let. Nekdanji član Salzburga in danskega Kögeja, ki se je moštvu trenerja Ivice Solomuna pridružil pred nekaj tedni, bo z reprezentanco gostoval pri srbskih vrstnikih. Mladinski zasedbi obeh držav bosta v Stari Pazovi jutri in v četrtek odigrali dve prijateljski tekmi.

“Reprezentančno vabilo je prišlo nepričakovano. Zelo sem presenečen nad njim, saj ga nisem pričakoval tako hitro. Sedaj je na meni, da na tekmi potrdim zaupanje selektorja in dobro izkoristim priložnost, ki mi bo ponujena. Poziv mi je dal vedeti, da dobro delam, a bom moral za naslednje reprezentančne akcije trenirati še bolje, če bom želel biti ponovno zraven,” je za klubsko spletno stran dejal Lovro Cvek.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani končali evropsko pot

Nogometaši Maribora so svojo evropsko pot končali v drugem krogu kvalifikacij za konferenč…