Aluminij danes gostuje na reški Rujevici, kjer se bo pomeril z zasedbo trenerja Matjaža Keka. Počasi pa se kristalizira tudi igralska zasedba, na katero bo lahko v drugi prvoligaški sezoni v zgodovini kluba računal kidričevski strateg Bojan Špehonja.

Že pred dnevi smo poročali, da so v dresu Aluminija zaigrali tudi Jurica Jeleć, Marko Roškar in Nemanja Jakšić. Slednji je bil danes tudi uradno potrjen za novega nogometaša Aluminija. Dvajsetletni bočni branilec, ki je spomladi za Zavrč odigral deset prvoligaških tekem, je z vodstvom kidričevskega prvoligaša sklenil dveletno pogodbo. Jakšić, ki so se mu Zavrčani po koncu minule sezone zahvalili za sodelovanje, pa morda ne bo edini nekdanji Haložan v zasedbi Aluminija, po naših informacijah naj bi si rdeči v svojih vrstah želeli tudi Lovra Cveka.

V Zavrču pa bo nogometno pot nadaljeval nekdanji nogometaš Aluminij. Pred tedni smo že pisali, da se David Lonzarić po sezoni pri ptujski Dravi vrača v Kidričevo, a se to vseeno ne bo zgodilo, saj je bil danes registriran kot član Zavrča, s katerim je podpisal dogovor do konca sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…