Prvega zimskega novinca so danes dopoldne predstavili tudi pri koprskem prvoligašu. Tako kot smo včeraj že poročali, se je med kanarčke vrnil Vasja Simčič, ki je s strani novogoriškega športnega direktorja Michele Dal Cina dobil proste roke pri iskanju novega delodajalca.


Izkušeni vratar se na Bonifiko vrača po polletnem premoru, saj je mrežo Kopra branil že v spomladanskem delu sezone, ko nekdanji strateg Rodolfo Vanoli ni mogel računati na poškodovanega Igorja Nenezića, ki je po pisanju Primorskih novic ravno tako blizu povratka v koprske vrste. Jeseni je znova branil vrata matične Gorice in na 20 tekmah prejel 24 zadetkov, šestkrat svojo mrežo ohranil nedotaknjeno, a bil z 69% ubranjenih strelov med slabšimi vratarji lige. 31-letni vratar spada med izkušenejše vratarje lige, saj je od sezone 2002/03 na prvoligaških zelenicah zbral že 208 nastopov. Koprčani so s Simčičem sklenili dveletni dogovor.

Ob Simčiču, kot smo že zapisali, naj bi Koprčani vratarsko zasedbo okrepili tudi z Igorjem Nenezićem, na Bonifiko pa naj bi se vrnil tudi Marko Vukelić, ki je bil nazadnje član Ankaran-Hrvatinov, ravno tako pa gre za nekdanjega člana rumeno-modrih.

Foto: FC Luka Koper
Foto: FC Luka Koper
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljančani brez izstreljenega naboja na Azorih

Slab dan slovenskih klubov v evropskih tekmovanjih je na Azorskih otokih sredi Atlantskega…