Nekoliko presenetljivo ali pa tudi ne, glede na dejstvo, da je že nekaj časa treniral s klubom, so Celjani pogodbo sklenili tudi z Matjažem Rozmanom. Izkušeni vratar, ki je lansko sezono preživel pri hrvaškem prvoligašu Slaven Belupu, je s Celjem sklenil dveletno pogodbo.


“V Celju se počutim domače, saj že nekaj časa treniram z ekipo. Spoznal sem, da ima ekipa velik potenical in da lahko skupaj naredimo dobre stvari, v kar me je prepričalo tudi delo strokovnega vodstva in uprave. Želja kluba je imeti kvalitetno ekipo z močno konkurenco na vsakem igralnem položaju. V vratih ima trenutno Matic Kotnik prednost, ampak ne glede na to bom sam dal vse od sebe in bom na razpolagu trenerju v vsakem trenutku. Vesel sem, da sem po vsem tem času tudi uradno član kluba,” je dejal 29-letni vratar, ki se bo za mesto med vratnicama boril z Maticem Kotnikom, novopečenim reprezentantom Slovenije.

“Ob Maticu Kotniku smo želeli imeti še enega izkušenega in preverjenega vratarja. Matjaž je z nami praktično od začetka priprav in tukaj ni bilo velike dileme,” je o novi pridobitvi, ki ima v prvoligaški konkurenci že 175 nastopov, dejal predsednik Stevan Đorđević. Celje bo za Rozmana po Interblocku in Rudarju še tretja prvoligaška sredina.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kramarič se tokrat seli v Ljubljano

V dresu Brava bo znova navduševal 23-letni nogometaš Martin Kramarič. Kot so sporočili iz …