Z uvodnim treningom so včeraj opravili tudi nogometaši Radomelj, ki jih bo, če ne bo dobil zares mikavne ponudbe s tujine, v nadaljevanje državnega prvenstva popeljal Robert Pevnik.

Radomljani, ki so jeseni nabrali devet točk, bodo skušali spomladi rešiti prvoligaški status, obstanek pa bodo zagotovo lovili brez Liridona Osmanaja. Mariborčan, v preteklosti tudi prvi strelec mladinskega prvenstva, je bil z osmimi zadetki med najbolj zaslužnimi, da so se mlinarji spomladi prebili do vrnitve med prvoligaše, v najmočnejši konkurenci pa nekdanji nogometaš Domžal ni pustil najboljšega vtisa.

25-letni napadalec je tudi zaradi težav s poškodbo odigral zgolj devet tekem, zadnjo v 14. krogu državnega prvenstva, ko je srečanje s Celjem zaključil predčasno – z izključitvijo. V zadnji tretjini jesenskega dela sezone Osmanaja ni bilo več v kadru Janija Žilnika oziroma Davida McDonougha, spomladi pa se bo nekdanji nogometaš Domžal znova preizkusil v tujini.

Osmanaj, ki je že igral v Avstriji, Albaniji in na Poljskem, se bo zdaj preizkusil še v daljnem Katarju, kjer bo moči združil z dvema znancema slovenskih zelenic. V Al-Shamalu namreč že delujeta Jaka Ihbeisheh in Slavko Matić, prav nekdanji trener Zavrča in Kopra pa ima največ zaslug za njegovo selitev na arabski polotok.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…