Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je na današnji gala prireditvi podelil nagrade najboljšim nogometašem slovenskega prvenstva.


Po izboru nogometašev Prve lige Telekom Slovenije, v glasovanju je sodelovalo 183 članov SPINS, je lovorika za najboljšega nogometaša sezone 2013/14 pripadla Massimu Codi, nogometašu Gorice, medtem ko je nagrada za najboljšega mladega nogometaša aktualne sezone pripadla Martinu Milcu, nogometašu Maribora. V najboljšo enajsterico so nogometaši uvrstili po enega nogometaša Krke, Gorice in Domžal, dva nogometaša Luke Koper, Maribor in Rudar Velenje pa imata v enajsterici tri predstavnike. Mesto med vratnicama je pripadlo Matku Obradoviću (Krka), četverico branilcev sestavljajo Martin Milec, Aleksander Rajčević (oba Maribor), Ivan Knezović in Denis Klinar (oba Rudar Velenje), v zvezni vrsti so se znašli Goran Galešić, Miroslav Čovilo (oba Luka Koper) in Saša Aleksander Živec (Domžale), mesto v konici napada pa zasedajo Massimo Coda (Gorica), Jean Philippe Mendy (Maribor) ter Mate Eterović (Rudar Velenje).

Damirju Skomini je pripadla nagrada za najboljšega sodnika sezone 2013/14, zaradi trenutnega neodločenega položaja pa bodo nagrado za najbolje urejeno igralno površino podelili po zadnjem krogu prvenstva, vrh lestvice si namreč delita ljubljanska in celjska zelenica.

NajNogometas_13-14_big

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred vrati ljubljanske Olimpije dve novi okrepitvi?

Olimpija že uspešno trenira pod vodstvom novega trenerja Sava Miloševića, za katerim je tu…