Kranjčani so predstavili novo okrepitev. Tokrat se je na Gorenjsko preselil Filip Janković, stari znanec slovenskih igrišč, ki je v letu 2016 in 2017, igral najprej za Domžale, večji vtis pa je pustil v ekipi Radomelj, ki je takrat nastopala v Prvi ligi.

Srbskega napadalno usmerjenega vezista, ki je nastopal tudi za mlade selekcije Srbije, z reprezentanco do 20 let pa celo osvojil naslov svetovnega prvaka, je pot iz Slovenije vodila v Španijo k ekipama Cordobe in Extramadure, kjer pa se kaj prida ni naigral.

Štiriindvajsetletnik je za domačo stran Triglava povedal: »To je zame predvsem možnost za nov začetek, ob tem pa super priložnost za nova dokazovanja. Imam ogromno motivacije in želim moštvu pomagati po najboljših močeh. Prepričan sem, da bom ekipi lahko zelo pomagal do dobrih rezultatov in realizacije zastavljenih ciljev,« ter nadaljeval o prvih vtisih v novem okolju: »Doslej je vtis enkraten, govorimo o zdravem in urejenem okolju, kjer je ekipa mlada, a ob tem tudi že z bogatimi izkušnjami iz prvoligaškega tekmovanja. V slačilnici je ogromno perspektive in kakovosti, pa tudi sicer je vzdušje enkratno. Za zdaj je vse sijajno.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
  • Bravo boljši v sosedskem dvoboju

    Ljubljanski prvoligaš Bravo je odigral pripravljalno srečanje z ljubljanskim tretjeligašem…
  • Olimpija brez Evrope?

    Nogometni klub Olimpija se srečuje z novimi težavami, tokrat naj bi jim jo zagodla kar UEF…
  • Maribor do zmage proti Avstrijcem

    Nogometaši Maribora so na pripravljalni tekmi premagali amatersko ekipo graškega Sturma. V…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bravo boljši v sosedskem dvoboju

Ljubljanski prvoligaš Bravo je odigral pripravljalno srečanje z ljubljanskim tretjeligašem…