Po velenjskem Rudarju, ki ga bo prihodnja tri leta vodil Marijan Pušnik, so ime novega stratega razkrili tudi v sosednjem Celju. Grofe, ki so se spomladi opekli z ukrajinskimi ‘investitorji’ in bodo v novi sezoni močno zategnili pas, bo v prihodnje vodil Tomaž Petrovič, ki je sklenil triletno pogodbo.

Kot so Celjani sporočili že zgodaj popoldne, bo imel novi trener v knežjem mestu dvojno vlogo. “Nogometni klub Celje bo v današnjih poznih popoldanskih urah dobil ‘managerja’ Slednji bo imel pod nadzorom člansko ekipo in strokovni štab. To pomeni, da bo nadziral in vodil prvo ekipo celjskega prvoligaša. Gre za način dela, ki je v tujini zelo dobro poznan, odslej pa mu bomo sledili tudi v NK Celje,” so zapisali grofje, kar v praksi pomeni, da bo Petrovič zadolžen tudi za iskanje igralskih okrepitev.

Petrovič, ki so ga s Celjem povezovali že pred nekaj leti, ko je deloval še v Bravu, je vse do pomladanskega slovesa uspešno deloval na klopi Krškega, ki ga je pred dvema letoma popeljal do drugoligaškega naslova in največjega uspeha v zgodovini kluba – napredovanja v družbo najboljših klubov v državi. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…