Čeprav smo zakorakali že globoko v jesenski del sezoni in se bo s tekmami dvanajstega kroga danes zaključila uvodna tretjina državnega prvenstva, klubi še naprej krepijo svoje vrste. Po novincih sta posegla Krško in Radomlje, ki sta včeraj uspešno registrirala dva tuja nogometaša.

Radomljani so v svoje vrste zvabili še enega nekdanjega člana Domžal. Filip Janković se kot bivši svetovni prvak ni uspel prebiti do občutnejše minutaže v domžalskem dresu, saj je pod poveljstvom trenerja Luke Elsnerja v vsega dveh tekmah zbral 41 minut. Nekdanji član Crvene zvezde in Parme je po zimski selitvi z Domžalčani sklenil pogodbo do konca sezone 2017/18, a je ob Kamniški Bistrici oddelal zgolj pol leta, po avgustovski prekinitvi dogovora pa je že nekaj tednov treniral z radomeljskim klubom, ki svoje tekme prav tako igra v domžalskem Športnem parku.

Večja neznanka je novinec na krškem Gubcu. Zasedbi trenerja Tomaža Petroviča se je po dolgotrajni birokratski proceduri tudi uradno pridružil 19-letni Ebenezer Nunoo. Za bočnega branilca bo Krško prva evropska izkušnja, saj je v preteklosti igral za Rapid iz Akre. Ganec se bo v posavski prestolnici pridružil rojaku Ibrahimu Mensahu, ki ga je pozimi v sodelovanju s srbskim zastopnikom Milanom Martinovićem v Slovenijo pripeljala ganska agencija Lesbart Sports Management, ki je “odkrila” tudi najnovejšo pridobitev Krčanov.

Foto: totalsportsghana.com
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marijan Pušnik ni več trener kanpov

Kot so danes sporočili iz velenjskega Rudarja so se danes razšli z prvim možem knapov Mari…