V zadnjih urah poletnega prestopnega roka je vodstvu kluba uspelo še dodatno okrepiti moštvo. Novi član NK Bravo je odslej vezist Gal Primc.

 Gal v družino NK Bravo prijaha iz Radomelj. Prve nogometne korake je 23-letnik naredil v Domžalah, h klubu v soseščini pa se je preselil v sezoni 2015/16. V sezonah 2016/17 in 2017/18 je odigral 30 tekem (15 za Radomlje in 15 za Ankaran) v Prvi ligi Telekom Slovenije.

Letos je bil ključen mož Radomelj v 2. SNL. Gal je na šestih tekmah zabil kar 3 gole in v Ljubljano prihaja v sijajni formi. Za reprezentanco U19 je zbral 18 nastopov v dresu izbrane vrste U21 pa devet. V letošnji sezoni bo nosil dres s številko 6, klub pa je z igralcem podpisal pogodbo za dve sezoni.

»Sem zelo vesel, da sta se kluba uspela dogovoriti in da so mi NK Radomlje omogočile, da grem eno stopničko višje v moji karieri. Novemu klubu pa upam, da bom lahko prinesel veliko novih zmag, dobrih iger in veselja. Komaj čakam, da začnem s treningi,« je ob prihodu v NK Bravo povedal Gal Primc.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bo Zahović že letos v ogenj potisnil novega talenta?

Maribor na zimskih pripravljalnih obračunih ni pretirano blestel, je pa širši javnosti pre…