V zadnjih urah poletnega prestopnega roka je vodstvu kluba uspelo še dodatno okrepiti moštvo. Novi član NK Bravo je odslej vezist Gal Primc.


 Gal v družino NK Bravo prijaha iz Radomelj. Prve nogometne korake je 23-letnik naredil v Domžalah, h klubu v soseščini pa se je preselil v sezoni 2015/16. V sezonah 2016/17 in 2017/18 je odigral 30 tekem (15 za Radomlje in 15 za Ankaran) v Prvi ligi Telekom Slovenije.

Letos je bil ključen mož Radomelj v 2. SNL. Gal je na šestih tekmah zabil kar 3 gole in v Ljubljano prihaja v sijajni formi. Za reprezentanco U19 je zbral 18 nastopov v dresu izbrane vrste U21 pa devet. V letošnji sezoni bo nosil dres s številko 6, klub pa je z igralcem podpisal pogodbo za dve sezoni.

»Sem zelo vesel, da sta se kluba uspela dogovoriti in da so mi NK Radomlje omogočile, da grem eno stopničko višje v moji karieri. Novemu klubu pa upam, da bom lahko prinesel veliko novih zmag, dobrih iger in veselja. Komaj čakam, da začnem s treningi,« je ob prihodu v NK Bravo povedal Gal Primc.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Čukarički premočan za Olimpijo

Nogometaši Olimpije so včeraj odigrali svojo četrto tekmo v tem pripravljalnem obdobju in …