Domžalčane že v petkovem večeru čaka pomembno gostovanje v Novi Gorici. V novogoriškem Športnem parku se bodo domačemu občinstvu predstavili kar trije nekdanji člani Gorice, saj v domžalskem dresu v letošnji sezoni nastopajo Luka Volarič, Matija Širok in Amedej Vetrih.


Z najdaljšim stažem ob Kamniški Bistrici se lahko pohvali prav slednji. Vezist se je se v Domžale preselil pred lansko sezono, ko je sklenil dveletni dogovor, dobro leto pred iztekom pogodbe pa je sklenil novo pogodbo, ki ga bo med rumenimi zadržala vse do konca sezone 2018/19. “Od prvega dne se v Domžalah počutim odlično. Tukaj imam zagotovljene vse pogoje za napredek, tako v nogometnem kot osebnem smislu in vesel sem, da bom lahko še naprej del te klubske zgodbe. Prepričan sem, da bo tudi v prihodnje tako uspešna oziroma še bolj,” je Primorec dejal po podaljšanju sodelovanja.

Tudi 25-letni Vetrih priznava, da bo petkovo gostovanje pri matičnem klubu nekaj posebnega: “Tekme proti Gorici so zame še vedno čustvene. Občutki so posebni, vendar, ko stopim na igrišče, odmislim preteklost in vse svoje moči usmerim v zmago svoje ekipe. Če bom dobil priložnost, bo seveda lepo znova zaigrati v novogoriškem Športnem parku. Tam se vedno počutim odlično.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kramarič se tokrat seli v Ljubljano

V dresu Brava bo znova navduševal 23-letni nogometaš Martin Kramarič. Kot so sporočili iz …