Ples kroglic je opoldne odločil, da se bodo za finalno vstopnico pomerili Luka Koper in Domžale ter Maribor in Celje. Prvi trije se na žreb še niso odzvali, o borbi za finalno vstopnico pa se je že razgovoril celjski strateg Simon Rožman.


Najmlajši prvoligaški strateg je za klubsko spletno stran dejal, da pred žrebom niso imeli posebnih želja. Bodo pa bo besedah trenerja rumeno-modrih zato na svoj račun prišli gledalci, saj se obetata dva spektakularna obračuna: “Pred žrebom nismo imeli posebnih želja, saj je pokalno tekmovanje specifično, za osvojitev naslova pa je potrebno premagati vse nasprotnike. Na koncu nam je ples kroglic namenil evropski Maribor, proti kateremu se obetata dve spektakularni tekmi, v katerih bodo gledalci nedvomno prišli na svoj račun. Do takrat je sicer še dolgo, kljub temu pa verjamem, da se bomo znova predstavili v najboljši možni luči. Z Mariborčani smo se v tej sezoni pomerili dvakrat, na obeh tekmah pa smo tudi slavili. Ti dve izkušnji nam dajeta dobro izhodišče, tako da se lahko ambiciozno veselimo polfinala.”

Odgovor na vprašanje o potniku v finale bo sicer znan 22. aprila, ko bosta odigrani povratni polfinalni tekmi. Celjani najprej gostujejo v Ljudskem vrtu, povratno srečanje bo odigrano v Areni Petrol.

  • Celjani napredujejo po lestvici

    Šok terapija in menjava trenerja je očitno delovala. Izkupiček Simona Sešlarja na klopi Ce…
  • Grabić: Glava mora ostati čista

    Po naravnost izvrstnem začetku sezone pri ljubljanskem Bravu se, kot kaže, karte malce obr…
  • Maribor že izbral trenerja?

    Kot so zapisali pri Ekipa24, bo do konca jesenskega dela na klopi vijoličastih ostal Radov…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Pokal

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani proti Radomljam stavijo na individualno kvaliteto

Nogometaši prvoligaša iz knežjega mesta, ki so v soboto slavili zmago na gostovanju v Kidr…