V torek in sredo je bilo odigranih šest tekem osmine finala pokalnega tekmovanja, na sedežu Nogometne zveze Slovenije pa so danes že izžrebali četrtfinalne pare Pokala Slovenije.


Najzanimivejši par predstavlja obračun letos še neporaženih ekip, Domžal in Olimpije, ki se bosta sicer spopadla že jutri, v okviru deveta kroga Prve lige Telekom Slovenije. Zanimivo, tekmeca sta se v četrtfinalu pomerila že lansko sezono, ko so se v polfinale uvrstili Ljubljančni. Zavrčani in Celjani bodo ponovili obračun iz lanske sezone, ko sta se ekipi pomerili v osmini finala. Koprčani čakajo na zmagovalca obračuna med Veržejem in Gorico, saj je obračun slednjih odpadel zaradi poplavljenega igrišča v Veržeju in bo odigran 8. oktobra. Novomeščani pa se bodo pomerili z Mariborčani ali Radomljani, a termin tekme zaradi evropskih obveznosti vijoličastih še ni znan.

V četrtfinalu bodo moštva odigrala dve tekmi, prve bodo na sporedu 22. oktobra, povratne pa teden dni kasneje. Kaj lahko se zgodi, da bodo med osmimi četrtfinalisti zgolj prvoligaši, saj drugoligaško čast brani le še Veržej.

Pari četrtfinala Pokala Slovenije:
DOMŽALE – OLIMPIJA
VERŽEJ/GORICA – LUKA KOPER
ZAVRČ – CELJE
KRKA – MARIBOR/RADOMLJE

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Pokal
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Josipović “stopil” v glavo nogometašev Mure, uporabil zvijačo največjih vratarskih zvezd

Osrednja figura pri napredovanju Brava v polfinale pokala je bil prav gotovo mladi vratar …