Potem ko smo včeraj dobili zadnjega četrtfinalista in prvega polfinalista Pokala Slovenije, bo sredin večer dal še dva polfinalista. Vroče zna biti na koprski Bonifiki, kjer bodo domači nogometaši skušali ponoviti včerajšnji uspeh Domžalčanov in v obračunu z Gorico nadoknaditi zaostanek dveh zadetkov.


“Če bomo pravi, lahko dosežemo tudi kakšen gol več, v nasprotnem primeru pa nas ne čaka nič dobrega,” je uvodama za spletno stran koprskega prvoligaša dejal Alen Ščulac, strateg kanarčkov. Koprčani v letošnji sezoni nizajo predstave po sistemu toplo-hladno, prvi polfinalni obračun v Novi Gorici bi lahko uvrstili med slabše predstave. Koprčani bodo po dveh zaporednih porazih, po gostovanju na severu Primorske, so v soboto izgubili tudi v Domžalah, iskali pot za vrnitev na zmagovalna pota, a se domači trener zaveda, da bo proti motiviranim Goričanom naloga vsej prej kot lahka: “Goričanom mesto na prvenstveni lestvici dela krivico. So dobra ekipa, sestavljena iz kvalitetnih posameznikov, ki pa se glede uigranosti še lovijo. V Nigerijcu Hentyu so dobili izredno kvalitetnega napadalca, ki bo od nas terjal še prav posebno pozornost. Paziti bomo morali tako na protinapade, kot na prekinitve in odbite žoge iz katerih so gole dosegali na prvi tekmi.”

Soigralcem zaradi težav s preponami zagotovo ne bo mogel pomagati Matej Palčič, vprašljiv je tudi nastop Anteja Mitrovića, medtem ko naj bi trojica branilcev, Denis Halilović, Damir Hadžić in Miha Blažič, stisnila zobe.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Pokal

Dodaj odgovor

Poglejte še

Josipović “stopil” v glavo nogometašev Mure, uporabil zvijačo največjih vratarskih zvezd

Osrednja figura pri napredovanju Brava v polfinale pokala je bil prav gotovo mladi vratar …