Reakcija je bila! Z gostovanja na Tridentinskem so rdeče-beli odnesli domov celoten izkupiček. Premagali so neposrednega tekmeca za obstanek v ligi Mezzocorono.


Kras je tokrat igral s spremenjeno taktično postavitvijo, trenerja Bojan Gulič in Matej Bombač, ki začasno sedita na klopi Krasa, sta se odločila za sistem 4-2-3-1. Kras je povedel v drugem polčasu z zadetkom izkušenega Saše Ranića, ki se je vrnil po poškodbi in je v drugem delu zamenjal poškodovanega Cvijanovića. Pravzaprav so se v Mezzocoroni poškodovali trije rdeče-beli nogometaši, poleg Cvijanovića še Saša Gulič (zvin gležnja) in Rok Božić, ki je po dvoboju z nasprotnikovim napadalcem zaradi udarca izgubil zob, vseeno pa je ostal na igrišču do konca tekme. Gostitelji so uspeli izenačiti pet minut pred koncem tekme po prostem strelu. Nogometaši Krasa so se hitro pobrali in reakcija je bila učinkovita. Pred sodniškim dodatkom je znova v polno zadel Tawgui. Kras se je tako veselil pomembnih treh točk v boju za obstanek v ligi. V nedeljo bo v Repnu gostoval Giorgione.

MEZZOCORONA 1:2 KRAS REPEN
Ranić (65′), Tawgui (89′)
Kras: Budicin, Bošković, Cvijanović (55′ Ranić), Božić, Slavec, S. Gulić (45′ Tawgui), Žlogar, Spetič, Grujić, Maio (90′ Petracci), Knežević. Trener: B. Gulič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ostale lige

Dodaj odgovor

Poglejte še

Na trenersko klop Gorice se ponovno vrača Borivoje Lučić

Iz novogoriškega prvoligaša sporočajo vest, da je v klubu prišlo do kadrovske menjave na m…