Nogometni klub Slovan, ki nastopa v četrtem razredu slovenskega nogometa v Regionalni Ljubljanski ligi, ki jo vodi MNZ Ljubljana, je včeraj dobil novo vodstvo. Slovan je v lanski sezoni v konkurenci 12 ekip ki igrajo v Regionalni Ljubljanski ligi zasedel peto mesto. Glede na spremembe, vodstva pa je gotovo želja novega vodstva obuditev Slovana.


Mesto predsednika kluba iz prestolnice, ki ima v svoji letnici ustanovitve leto 1913 je zasedel Mag. Ivan Simič, davčni svetovalec in bivši predsednik Nogometne zveze Slovenije. Ivan Simič je bil tudi predsednik Medobčinske zveze Ljubljana, ob tem pa je bil tudi direktor slovenske in srbske davčne uprave.

Mesto podpredsednika je zasedel dosedanji predsednik Peter Lovšin, legendarni slovenski rock glasbenik, ki je zraven številnih nagrad skupaj s Kreslinom in Predinom napisal legendarno slovensko nogometno himno.

Se je pa Slovan okrepil tudi v strokovnem kadru, vodja strokovnega kadra je postal Kristijan Markovič, medtem ko je strokovni sodelavec postal dr. Zdenko Verdenik, bivši selektor slovenske nogometne reprezentance.

Glede na pestro vodstveno zasedbo, je zagotovo cilj že v letošnji sezoni se prebiti iz Regionalne Ljubljanske lige.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz Nižje članske lige

Dodaj odgovor

Poglejte še

Na okroglem jubileju v Martjancih spektakel proti Mariboru

Nogometni klub Čarda iz Martjancev v letu 2022 slavi okroglih 50 let delovanja, veliko pra…