Mariborčani se v zimskem prestopnem roku niso okrepili zgolj na igralskem področju, kot je znano sta se članski ekipi pridružila Dalibor Volaš in Erik Janža, vodstvo državnih prvakov je okrepilo tudi trenersko ekipo v mladinskih selekcijah.


Že pred dnevi se je iz Gorice, kjer je v zadnjih krogih jesenskega dela sezone vodil člansko ekipo, preselil Iztok Kavčič, v mladinskih tekmovanjih že dokazani trener. Primorec pa ni edini novinec med vijoličastimi, saj so iz Ljudskega vrta sporočili, da je Nogometna šola dobila novega strokovnega vodjo. Naloge le-tega ob odslej opravljal Milan Đuričić, ki je bil v sezoni 2005/06 trener članske ekipe, malce starejši ljubitelji mariborskega kluba pa se ga verjetno spomnite še iz časov nogometne kariere, saj je krilni nogometaš dres Maribora nosil med leti 1971 in 1975 ter v tem času za vijoličaste odigral 112 tekem.

Izkušeni strokovnjak, rojen leta 1945, je znan tudi po tem, da do svojih varovancev ni nikoli popuščal, v Sloveniji pa je bil kasneje še trener ptujske Drave, Celja in velenjskega Rudarja, na položaju strokovnega vodja pa bo nasledil Marka Lešnika, ki je tudi trener B ekipe.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Uradno: Feratović ostaja na Portugalskem, podpisal je za Benfico

Mladi slovenski reprezentant Amir Feratović, ki je Slovenijo zapustil že pri osemnajstih l…